In memoriam Willem Basie

Overleden dinsdag 10 maart 2015

Van het eerste uur was Wim Basie secretaris van onze Dorpsraad en daarmee ook een belangrijke bindende factor. Met veel ervaring en doorzettingsvermogen, opgedaan in de talloze andere verenigingen waarvan hij eveneens secretaris was, was hij een drijvende en stuwende kracht in onze discussies met de overheden. Ook speelde hij een grote rol in het vormen en bijeenhouden van de Dorpsraad zelf. Na zijn afscheid als actief lid en secretaris, is hij tot het einde betrokken geweest bij de Dorpsraad als ambtelijk secretaris.  Dankzij Wim is de Dorpsraad van een actiegroep en “een luis in de pels van de gemeente” geworden tot een gerespecteerd aanspreekpunt voor zowel de gemeente, als de inwoners van Ilpendam.

Wim Basie in DorpsraadNaast het voeren van secretariaten en het worstelen met zijn computers had Wim nog vele andere hobby’s, zoals onder andere dichten, schrijven, watersport, het weer en de natuur.  Na een najaar en winter van veel gedwongen binnen zijn, had hij vast genoten van het voorjaar dat zich nu aandient. Om naar buiten te kunnen met een warm zonnetje, nieuw groen en vogels in de tuin. We hadden het hem zo gegund.

Wij wensen zijn vrouw Jos en familie veel sterkte toe.

Dorpsraad Ilpendam

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s