Omgevingsvisie Waterland 2030

Meepraten en meedoen

Open visiebijeenkomst op maandag 22 februari 2016

Informatie Omgevingsvisie Waterland 2030 (klik hier)

Visiebijdrage en visiebijeenkomst (fase 3)

Dit is hét moment om uw ideeen, wensen, kansen en dilemma’s voor het ruimtelijke beleid in de toekomst naar voren te brengen! Waar mag volgens u worden gebouwd en waar niet? Hoe denkt u over agrarische, economische en duurzame ontwikkeling? Wat moet volgens u beschermd worden of wat juist niet? Hoe denkt u over de voorzieningen voor sport, recreatie, winkels, bedrijven en dorpshuizen?

We gaan graag samen met u aan de slag met toekomstbepalende keuzes. Heeft u ideeën over het Waterland van de toekomst en manieren om daar te komen? Dan bent u degene die wij zoeken! Samen met andere inwoners, bedrijven, ondernemers, politieke en maatschappelijke organisaties draagt u bij aan de koers voor het Waterland van morgen. Uw visiebijdrage is van harte welkom!

Het is belangrijk dat u bij het indienen van uw bijdrage niet alleen uw idee/wens duidelijk omschrijft, maar ook aangeeft wat hiervan de achtergrond is. Want wat is bijvoorbeeld uw belang, met andere woorden: waarom heeft u dit idee of deze wens? En met welk doel; wat wilt u bereiken? U bent helemaal compleet als u ook beschrijft op welke wijze uw idee/wens volgens u zou kunnen worden uitgevoerd.

U kunt uw visiebijdrage tot en met zondag 28 februari 2016 indienen. Dit kan digitaal op de website Reactiepagina Omgevingsvisie Waterland 2030. Daarnaast kunt u uw visie kenbaar maken tijdens de open visiebijeenkomst op maandag 22 februari 2016. Op de pagina Aanmelden kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst. Een brief sturen kan ook.

Digitale peiling (fase 5)

In fase 5 kunt u uw mening geven over het ‘Keuzedocument’ door mee te doen aan de digitale peiling. In het ‘Keuzedocument’ staan onder meer scenario’s en mogelijke keuzes. Op de pagina Aanmelden kunt u zich alvast aanmelden voor deelname aan de peiling.

Zienswijze (fase 7)

In fase 7 kunt u uw mening geven over de ontwerpomgevingsvisie door het indienen van een zienswijze. Tijdens deze fase wordt een aantal inloopbijeenkomsten georganiseerd waar u de ontwerpomgevingsvisie kunt bekijken en waar u vragen kunt stellen over de ontwerpomgevingsvisie.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s