Eerste Repair Café in Ilpendam!

Eerste Repair Café in Ilpendam!

Het Repair Café wordt nu 2 jaar gehouden in De Bolder en is daarmee al een begrip in Waterland. Nu zal er voor de eerste keer een Repair Café gehouden worden in het dorpshuis van Ilpendam.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Handige reparatievrijwilligers en gastvrouwen verwelkomen u graag in het gezellige Repair Café op vrijdag 16 september. Van 10.00 tot 12.00 uur staan zij klaar om samen met u, uw kapotte apparaten (te proberen) te repareren en hun kennis met u te delen. Alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie; van broodroosters tot föhns, tot speelgoed.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen en te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

De reparatiediensten worden gratis aangeboden. Alleen als er vervangende onderdelen nodig zijn dan dienen de kosten daarvan ter plekke te worden afgerekend. Om kleine verbruiksartikelen te bekostigen wordt een kleine vrijwillige bijdrage echter op prijs gesteld.

De oplossing is simpel; niet weggooien maar samen repareren. Beter voor het milieu en het is nog gezellig ook!  

Er zijn enkele vaste ervaren vrijwillige reparateurs aanwezig, maar we zijn voor vrijdag 16 september van 10.00 tot 12.00 uur nog opzoek naar extra vrijwilligers.

Mocht u het leuk vinden om ook als reparatiedeskundige of als gastvrouw aan de slag te gaan? Mail dan naar info@debolder.com of bel naar 0299-650560 

Voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie kunt u kijken op de vacaturebank van Vrijwilligers Waterland: http://www.vrijwilligerswaterland.nl/vacaturebank.11.html 

De Bolder, ’t Spil 1, 1141 SB Monnickendam, 0299 650560, www.debolder.comRC-Aankondigingsposter_invulbaar.pdf

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s