Start vernieuwing Dorpsplein, woensdag 28 september 2016

In de bewonersbrief gericht aan de bewoners in de omgeving, vindt u alle informatie over de werkzaamheden.  bewonersbrief-dorpsplein-ilpendam (volledige brief)

Planning werkzaamheden:

Op woensdag 28 september 2016 starten we met het rooien van de beplanting en het kappen van de bomen aan het “Dorpsplein” en aan de locatie van de nieuwaan te leggen parkeervakken aan de Noord. Daarnaast wordt het straatmeubilair (bankjes, paaltjes e.d.) op het plein verwijderd.

In de week van maandag 3 oktober 2016 wordt er gestart met de aanleg van nieuwe parkeervakken aan de Noord in Ilpendam ter hoogte van de toegang naar de begraafplaats. Wij verwachten dat deze werkzaamheden c.a. 2 weken gaan duren. De nutsbedrijven P\VN en Liander zullen deze periode hun werkzaamheden rondom het “Dorpsplein” afronden.

Aansluitend op de werkzaamheden van de nutsbedrijven starten wij in de week van maandag 17 oktober 2016 met de herinrichting van het “Dorpsplein” Ilpendam. Gestart wordt in de Dorpstraat ter hoogte van de nummers 2 tim 8 richting het pontje. Wij verwachten dat de totale werkzaamheden ca. 9 weken gaan duren.

 

Advertentie

2 gedachten over “Start vernieuwing Dorpsplein, woensdag 28 september 2016

 1. en waar moeten de grijze bakken nu heen u weet dat de Dorpstraat ook om de hoek loopt en dat mijn ingang aan de Jaagweg ligthet zal toch niet de bedoeling zijn dat ik met de grijze bak het hele dorp doormoet of komt er een van de dorpsraad hem ophalen en weer terug brengen

  Like

  • Excuses, uw bericht was in een spammap terecht gekomen. We hopen dat het probleem inmiddels opgelost is. Dit soort klachten kunt u het beste melden bij de gemeente Waterland. Wij hebben een adviserende functie en zijn een link tussen de bewoners en de gemeente.

   Met vriendelijke groet,

   De Dorpsraad

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s