Update Telecommast

Antwoord van NOVEC op vraag gebruik Telecommast bij Purmerend

Tijdens de informatieavond is aan NOVEC gevraagd of de telecommast bij de McDonald’s in Purmerend een oplossing zou kunnen bieden voor de dekking van Tele2 in Ilpendam. . Inmiddels heeft NOVEC een reactie van Tele2 gekregen en die melden dat Tele2 al een opstelpunt in deze mast heeft. Ze bedienen hier Purmerend mee en het is technisch onmogelijk om ook de dekking in Ilpendam te verbeteren vanaf deze mast. Onderstaand een afbeelding van deze mast. De onderste antennes zijn van Tele2. Deze mast is dus geen alternatief voor een telecommast in Ilpendam.

image001

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s